Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
dmc system bt line
Linija za brušenje s gornje i donje strane za velike tvrtke u industriji obrade drva koju karakteriziraju visoke radne brzine posmaka i snažno uklanjanje u teškim proizvodnim linijama. Namjensko rješenje za obradu obje strane panela u jednom prolazu. Donja jedinica i gornja mogu se integrirati u jednu jedinicu ili se mogu isporučiti kao dvije samostalne jedinice spojene pokretnom trakom. Glavni uređaji koji karakteriziraju ovu vrstu stroja su: jedinica za kalibriranje s valjkom promjera Ø 250 i 320 mm, jedinica za brušenje s blanjalicom Ø 250 mm, vakuumski pričvrsni stol za male komade, s električnim ventilatorom ugrađenim u strukturu stroja, zračna jedinica za čišćenje panela
Prednosti
Industrijski dizajn sustava temelji se na širokom dijeljenju konstrukcijskih komponenti između donjih i gornjih jedinica stroja. Ovo racionalno arhitektonsko rješenje omogućuje krajnjem korisniku da olakša operacije održavanja i da imaju manje zalihe potrošnih rezervnih dijelova za oba stroja.
Čelične pritisne šipke imaju snažnu strukturu portalnog tipa i inovativni pneumatski sustav zaključavanja koji jamči da će se radni komad sigurno držati na mjestu ispod operativnih jedinica. Rezultati se jasno vide. Izvrsna obrada čak i pri najtežim zadacima kalibriranja.
I u obradi samo jedne strane moguće je postići izvrsne rezultate završne obrade kako pri kalibraciji tako i pri brušenju.
Potpuno upravljanje strojem preko “eye-M” kontrolne ploče sa 17" zaslonom osjetljivim na dodir, stroj je razvijen u skladu s principima industrije 4.0.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media