Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
dmc sd 60
Nova SCM kompaktna širokotračna brusilica: iznimno je svestrana i omogućuje kalibraciju MDF-a, iverala. itd., kalibriranje i brušenje punog drva, predbrušenje i brušenje furniranih ploča i doradu lakiranih površina.
Prednosti
“Mesar” sekcionirana papuča: najbolja završna obrada s bilo kojim materijalom. Kvalitetniji rezultati zahvaljujući posebnom obliku sektora koji omogućuje operateru da intervenira "meko", ali i na "agresivan" način, jednostavnim mijenjanjem radnog tlaka. Postavljanje položaja papuče i mogućnost korištenja folija različite debljine povećava njezinu svestranost.
Elektronički programator “eye-S”: lako će izbjeći pogreške. Jednostavan i intuitivan, dopušta operateru da postavi sve parametre obrade u nizu i zatim ih pokrene pritiskom na gumb. Mogućnost pohranjivanja različitih radnih programa za dohvaćanje najčešće korištenih postavki stroja čini ga idealnim čak i za nestručne operatere.
Transportna traka u obliku dijamanta: nema klizanja radnih komada. Posebna geometrija rombastog profila transportne trake osigurava najbolju vučnu površinu za radni komad, a uz povećanu potpornu površinu također osigurava maksimalnu stabilnost.
LED indikator za umetanje panela. Jednostavno i intuitivno, komunicira s operaterom gdje i kada se ploča mora uvesti u stroj i optimizira standardno trošenje brusne trake; to osigurava bolju kvalitetu završne obrade i smanjene troškove obrade.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija