Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
dmc sd 70
Njegova visoka razina svestranosti čini dmc sd 70 savršenim za različite vrste strojne obrade. U sektoru namještaja (s furniranim i lakiranim pločama) ističe se u pružanju optimalne razine završne obrade zahvaljujući duljini brusne trake od 2.620 mm i elektroničkoj sekcijskoj papuči.
Prednosti
Duge brusne trake: duljina 2.620 mm za bolju završnu obradu i produktivnost. Bolje hlađenje abrazivnog zrna zbog veće površine brusne trake što smanjuje prianjanje obrađene prašine. Produljena duljina trake produžava vijek, zahtijeva manje izmjena i posljedično manje zastoja.
Automatsko zatezanje i centriranje transportne trake: za jednostavan rad. Elektropneumatski sustav održava transportnu traku na pravilnoj putanji, savršeno centriranu i zategnutu u svakom trenutku. Sustav je automatski i nije potrebna intervencija operatera.
Oscilacije brusnih traka kontrolirane su elektroničkim fotoćelijama. Ovaj precizan kontrolni sustav maksimalne ujednačenosti u oscilaciji traka: to smanjuje rizik od loma trake i poboljšava kvalitetu završne obrade.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija