Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
dmc sd 90
Maksimalni učinak za tvrtke koje povećavaju proizvodnju. Dizajniran za srednje do visoke industrijske tvrtke koje zahtijevaju raznoliku obradu, dmc sd 90 zadovoljava sve zahtjeve za kalibriranje i brušenje, nudeći širok raspon tehnoloških rješenja koja dopuštaju mogućnost prilagođavanja konfiguracije stroja. Dostupnost ponude mnogih tipova pogonskih jedinica kao što su jedinice za blanjanje, brusne jedinice (s promjerima valjaka od 175, 220, 250 i 320 mm), jedinice s papučom i jedinica za superfiniširanje jamče najbolje rezultate na operacijama punog drva, furnira, laka i boja.
Prednosti
Jedinica za superfiniš: za brušenje na najvišoj razini 
Ujednačena završna obrada s Chevron trakom koja poboljšava hlađenje abrazivnog djelovanja na radnom komadu, široku kontaktnu površinu i sposobnost kopiranja elektroničkom papučom “MESAR”. Jedinica je posebno prikladna za superfiniširanje dijelova od punog drva, MDF ploča koje su laminirane, furnirane ili lakirane (prozirne i polirane).
Integrirani elektro-ventilator pruža izuzetnu kompaktnost. 
Smanjene ukupne dimenzije i emisija buke s uređajem postavljenim ispod radnog stola.
“Mesar” sekcionirana papuča: najbolja završna obrada s bilo kojim materijalom. Kvalitetniji rezultati zahvaljujući posebnom obliku sektora koji omogućuje operateru da intervenira "meko", ali i na "agresivan" način, jednostavnim mijenjanjem radnog tlaka. Postavljanje položaja jastučića i mogućnost korištenja folija različite debljine povećava njegovu svestranost.
eye-S kontrola: programiranje postaje jednostavno i učinkovito 
LCD zaslon i funkcija dodirnog zaslona omogućuje potpunu i sigurnu kontrolu stroja, jednostavno i intuitivno. 
Mogućnost pohrane do 120 radnih programa za dohvaćanje najčešće korištenih postavki stroja čini ga savršenim čak i za nevješte operatere.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija