Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
dmc system t
dmc system t projekt je za maksimalni izraz svestranosti i namijenjen je tvrtkama koje trebaju provesti posebno složenu kalibraciju i brušenje visoke produktivnosti. Izdvajamo strojnu obradu vrata od punog drva, kalibracije velikom snagom, pripremu podloge za nanošenje završnog premaza, visokosjajnu i 3D obradu. Među najinovativnijim tehnologijama koje je razvio SCM, zaslužuje se spomenuti: ekskluzivna planetarna jedinica i jedinice za fino višesmjerno brušenje; valjci velikih dimenzija (do 400 mm); poprečna brusna jedinica s brusnom trakom dužine do 9500 mm i jedinicom za superfiniš, opremljena i elektroničkom podlogom "EPICS" ili posebnim sustavom automatskih diferenciranih radnih tlakova "PWM-3" (ekskluzivno SCM); jedinica za ručno struganje, jedinstvena u svojoj vrsti i ekskluzivna je za SCM. Sve dizajnirano za stvaranje trodimenzionalnih završnih obrada s jakim naglaskom na dizajn.
Prednosti
Višestruke radne operacije mogu se izvesti u jednom stroju, zahvaljujući potpornoj strukturi koja može smjestiti do 10 obradnih glava snage do 90 kw po radnoj jedinici.
Brza izmjena alata na valjčanim jedinicama, što omogućuje sustav konusnog pričvršćivanja za jednostavno i brzo postavljanje uz maksimalnu sigurnost u smislu zaključavanja; i inovativni sustav bočnog izvlačenja valjčane jedinica na teleskopskim prizmatičnim vodilicama.
Izuzetno ujednačena i visokokvalitetna završna obrada površine zajamčena višesmjernim brušenjem planetarne jedinice i jedinice za fino brušenje. Izvrsni rezultati su osigurani njihovom upotrebom, kako na poprečnim tako i uzdužnim jedinicama, ali i važnom duljinom brusne trake koja nudi bolju učinkovitost hlađenja i manje zapunjavanje prašinom. To su stručnjaci za posebne završne obrade.
Potpuno upravljanje strojem preko “eye-M” kontrolne ploče sa 17" zaslonom osjetljivim na dodir, stroj je razvijen u skladu s principima industrije 4.0.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media