Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
balestrini fox
CNC stroj za šlicanje s dvije glave za istovremenu izvedbu okruglih i ravnih šliceva na kraju obratka, pod različitim kutevima. Moguće je opremiti glavne jedinice s 2 jedinice za bušenje/urezivanje. Zahvaljujući prilagodbi NC stroja i automatskom dodavaču, ovaj stroj postiže neusporedivu produktivnost. Novo Maestro sučelje Human-Machine omogućuje jednostavno programiranje i slanje makronaredbi u stroj.
Prednosti
CNC POZICIONIRANJE GLAVNIH JEDINICA 
Desna i lijeva jedinica sastavljene od jedinice za šlicanje i, kao opcija, jedinice za bušenje/urezivanje, mogu se NC postaviti pod različitim kutovima, omogućujući izvođenje operacija obrade čak i pod negativnim kutom.
UTOVARNA STANICA S AUTOMATSKIM DODAVAČOM 
Na prednjoj strani stroja postavljena je utovarna stanica opremljena automatskim ubacivačem koji jamči vrijeme utovara i istovara za manje od 3".
SIGURNOST I ERGONOMIJA 
Zaštitno kućište s ručnim otvaranjem/zatvaranjem osigurava potpunu sigurnost tijekom radnih faza i maksimalnu ergonomiju pri ulasku u stroj radi postavljanja i održavanja.
MAESTRO ACTIVE JOINT 
To je novo sučelje Human-Machine s iznimno jednostavnim i učinkovitim dizajnom, koji omogućuje odabir brojnih makronaredbi za programiranje čepova, rupa i utora.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija