Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
balestrini fox md
Stroj za šlicanje i urezivanje s dvije CNC glavne jedinice namijenjen za izvođenje urezanih spojeva pod 45° za proizvodnju štokova i vrata. Podešavanje stroja kontrolira se numeričkom kontrolom. Zahvaljujući prilagodbi NC stroja i automatskom dodavaču, ovaj stroj postiže neusporedivu produktivnost. Novo Maestro sučelje Human-Machine omogućuje jednostavno programiranje i slanje makronaredbi u stroj.
Prednosti
SIGURNOST I ERGONOMIJA 
Zaštitno kućište s ručnim otvaranjem/zatvaranjem osigurava potpunu sigurnost tijekom radnih faza i maksimalnu ergonomiju pri ulasku u stroj radi postavljanja i održavanja.
CNC POZICIONIRANJE GLAVNIH JEDINICA 
Desna i lijeva jedinica sastavljene od jedinice za šlicanje i, kao opcija, jedinice za bušenje/urezivanje, mogu se NC postaviti pod različitim kutovima, omogućujući izvođenje operacija obrade čak i pod negativnim kutom.
UTOVARNA STANICA S AUTOMATSKIM DODAVAČOM 
Na prednjoj strani stroja postavljena je utovarna stanica opremljena automatskim ubacivačem koji jamči vrijeme utovara i istovara za manje od 3".
MASNO DRVO ALI I MDF 
Zahvaljujući makroima prisutnim u Human-Machine Interface Maestro aktivnom joint, moguće je obraditi izratke od punog drva, ali i od MDF-a obloženog melaminskim papirom.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija