Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
balestrini pico om
CNC stroj za šlicanje. Posvećeno izradi elemenata od punog drva za stolove i stolice, kao što su noge, prečke i nasloni stolica. Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, stroj ima dva radna stola uvijek spremna za korištenje, za lako prebacivanje s gornje na uzdužnu obradu zakrivljenih elemenata.
Prednosti
SNAGA I ERGONOMIJA 
Jedinica za šlicanje od 4,5 kW i jedinica za urezivanje od 2 kW omogućuju proizvodnju čepova i utora sa smanjenim brojem prolaza. Dubina šlicanja i urezivanja se podešava u prostoru za parkiranje, koji se također koristi za održavanje alata.
DVA STROJA U JEDNOM 
Operacije gornje i uzdužne obrade izvode se na različitim radnim mjestima, ali na istom stroju, čime se proširuju primjene i smanjuju ukupne dimenzije. Upravljačka ploča postavljena na mobilni nosač prati operatera do radne stanice.
SIGURNOST I ČISTOĆA 
Potpuno zatvoreno kućište stroja osigurava zaštitu bez smanjenja njegove jednostavnosti korištenja i održava vanjski okoliš čistim. Bočni usisni otvori omogućuju transport strugotine i prašine prema sustavu za usisavanje.
MAESTRO ACTIVE JOINT 
To je novo sučelje Human-Machine s iznimno jednostavnim i učinkovitim dizajnom, koji omogućuje odabir brojnih makronaredbi za programiranje čepova, rupa i utora. 
Ekskluzivni CAD/CAM sustav Smart pro lite čini ga obradnim centrom za sve namjene.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija