Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
balestrini pico md
CNC dvostrani stroj za šlicanje i urezivanje. Posvećeno izvođenju spojeva “Mitre Door”, “Face Frame” i “French Joint” za izradu okvira i kapaka od punog drva ili MDF-a presvučenog melaminom, koji se mogu sastaviti bez tipli. Nekoliko faza postavljanja i novo sučelje Human-Machine Interface Maestro active joint omogućuju proizvodnju različitih serija s visokom produktivnošću.
Prednosti
SNAGA I ERGONOMIJA 
Jedinica za šlicanje od 4,5 kW i jedinica za urezivanje od 2 kW omogućuju proizvodnju čepova i utora sa smanjenim brojem prolaza. Dubina šlicanja i urezivanja se podešava u prostoru za parkiranje, koji se također koristi za održavanje alata.
“INFINITY” RADNI CIKLUS 
Do 50 štokova na sat s Infinity radnim ciklusom koji koristi interpolaciju dviju NC osi za izvođenje obrade lijevo-desno bez prekida, ovisno o prisutnosti obratka na radnom stolu. Njegova posebna putanja omogućuje izbjegavanje bilo kakvog krhanja i oštećenja obratka.
SIGURNOST I ČISTOĆA 
Potpuno zatvoreno kućište stroja osigurava zaštitu bez smanjenja njegove jednostavnosti korištenja i održava vanjski okoliš čistim. Bočni usisni otvori omogućuju transport strugotine i prašine prema sustavu za usisavanje.
MAESTRO ACTIVE JOINT 
To je novo sučelje Human-Machine s iznimno jednostavnim i učinkovitim dizajnom, koji omogućuje odabir brojnih makronaredbi za programiranje spojeva kosih vrata i francuskih zglobova, kao i programiranje čepova, rupa i višestrukih utora.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija