Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
balestrini pico tn
Visoko produktivan CNC stroj za šlicanje s dvostrukim radnim stolom. Namijenjen za izvođenje ravnih ili zaobljenih čepova: vodoravnih, okomitih ili s nagibom. Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom postavljanju i novom Human-Machine Interface Maestro active joint idealan je za kupce koji žele proizvoditi male serije kao što su uzorci.
Prednosti
SNAGA I ERGONOMIJA 
Jedinica za klinove od 4,5 kW omogućuje proizvodnju čepova sa smanjenim brojem prolaza. Dubina šlica se podešava u prostoru za parkiranje, koji se također koristi za održavanje alata.
“INFINITY” RADNI CIKLUS 
Do 50 štokova na sat s Infinity radnim ciklusom koji koristi interpolaciju dviju NC osi za izvođenje obrade lijevo-desno bez prekida, ovisno o prisutnosti obratka na radnom stolu. Njegova posebna putanja omogućuje izbjegavanje bilo kakvog krhanja i oštećenja obratka.
SIGURNOST I ČISTOĆA 
Potpuno zatvoreno kućište stroja osigurava zaštitu bez smanjenja njegove jednostavnosti korištenja i održava vanjski okoliš čistim. Bočni usisni otvori omogućuju transport strugotine i prašine prema sustavu za usisavanje.
MAESTRO ACTIVE JOINT 
To je novo sučelje Human-Machine s iznimno jednostavnim i učinkovitim dizajnom, koji omogućuje odabir brojnih makronaredbi za programiranje spojeva kosih vrata i francuskih zglobova, kao i programiranje čepova, rupa i višestrukih utora.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija