Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
balestrini pico tn
Visoko produktivan CNC stroj za šlicanje s dvostrukim radnim stolom. Namijenjen za izvođenje ravnih ili zaobljenih čepova: vodoravnih, okomitih ili s nagibom. Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom postavljanju i novom Human-Machine Interface Maestro active joint idealan je za kupce koji žele proizvoditi male serije kao što su uzorci.
Prednosti
SNAGA I ERGONOMIJA 
Jedinica za klinove od 4,5 kW omogućuje proizvodnju čepova sa smanjenim brojem prolaza. Dubina šlica se podešava u prostoru za parkiranje, koji se također koristi za održavanje alata.
“INFINITY” RADNI CIKLUS 
Do 50 štokova na sat s Infinity radnim ciklusom koji koristi interpolaciju dviju NC osi za izvođenje obrade lijevo-desno bez prekida, ovisno o prisutnosti obratka na radnom stolu. Njegova posebna putanja omogućuje izbjegavanje bilo kakvog krhanja i oštećenja obratka.
SIGURNOST I ČISTOĆA 
Potpuno zatvoreno kućište stroja osigurava zaštitu bez smanjenja njegove jednostavnosti korištenja i održava vanjski okoliš čistim. Bočni usisni otvori omogućuju transport strugotine i prašine prema sustavu za usisavanje.
MAESTRO ACTIVE JOINT 
To je novo sučelje Human-Machine s iznimno jednostavnim i učinkovitim dizajnom, koji omogućuje odabir brojnih makronaredbi za programiranje spojeva kosih vrata i francuskih zglobova, kao i programiranje čepova, rupa i višestrukih utora.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija