Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
startech cn plus
startech cn plus je dizajniran za male i srednje radionice za obradu drva, ali i za veće tvrtke koje stvaraju proizvode po mjeri s vlastitim odjelima za razvoj prototipa. Posjeduje 8 neovisnih vertikalnih vretena, 6 horizontalnih vretena i piliu po X osi. Postoji verzija s jedinicom za glodanje. FLEKSIBILNO: IDEALNO RJEŠENJE ZA PRILAGOĐENU PROIZVODNJU: Bez intervencije operatera za postavljanjem radnog stola i postavljanjem stroja prema dimenzijama ploče. IZVOĐENJE: VRHUNSKA PERFORMANSA: Operacije alata i strojne obrade svedene su na minimum, uz brzinu osi od 40 m/min. KOMPAKTAN: VRLO SU SMANJENE UKUPNE DIMENZIJE STROJA: Sa svojih 5 m2 ukupnih dimenzija, može se ugraditi u male radne prostore. JEDNOSTAVNO: SVIMA NA DOHVATU: Stroj je jednostavan za korištenje i s vrlo malim ulaganjima.
Prednosti
Maksimalna svestranost: Verzija stroja s jedinicom za glodanje s elektro vretenom snage 5,5 kW prikladna je za svu strojnu obradu.
Potpuno automatski: zahvaljujući uređaju za automatsko bočno poravnavanje, ploča se umeće u stroj i vraća na kraju programa bušenja-glodanja bez ikakve druge intervencije operatera.
Na raspolaganju vam je "Maestro": 19" računalo s integriranim softverom. SCM "Maestro cnc" softver omogućuje izradu projekata i geometrijskih crteža koji se automatski pretvaraju u programe za bušenje pripremljene za stroj.
Učinkovito: Upravljačka jedinica iznad ploče omogućuje vrlo precizan i čist rad. Nadalje, svaka nesavršenost debljine panela skrivena je unutar namještaja (ne vidi se).
Tehnički podaci
Dokumentacija