Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
startech cn plus
startech cn plus je dizajniran za male i srednje radionice za obradu drva, ali i za veće tvrtke koje stvaraju proizvode po mjeri s vlastitim odjelima za razvoj prototipa. Posjeduje 8 neovisnih vertikalnih vretena, 6 horizontalnih vretena i piliu po X osi. Postoji verzija s jedinicom za glodanje. FLEKSIBILNO: IDEALNO RJEŠENJE ZA PRILAGOĐENU PROIZVODNJU: Bez intervencije operatera za postavljanjem radnog stola i postavljanjem stroja prema dimenzijama ploče. IZVOĐENJE: VRHUNSKA PERFORMANSA: Operacije alata i strojne obrade svedene su na minimum, uz brzinu osi od 40 m/min. KOMPAKTAN: VRLO SU SMANJENE UKUPNE DIMENZIJE STROJA: Sa svojih 5 m2 ukupnih dimenzija, može se ugraditi u male radne prostore. JEDNOSTAVNO: SVIMA NA DOHVATU: Stroj je jednostavan za korištenje i s vrlo malim ulaganjima.
Prednosti
Učinkovito: Upravljačka jedinica iznad ploče omogućuje vrlo precizan i čist rad. Nadalje, svaka nesavršenost debljine panela skrivena je unutar namještaja (ne vidi se).
Maksimalna svestranost: Verzija stroja s jedinicom za glodanje s elektro vretenom snage 5,5 kW prikladna je za svu strojnu obradu.
Potpuno automatski: zahvaljujući uređaju za automatsko bočno poravnavanje, ploča se umeće u stroj i vraća na kraju programa bušenja-glodanja bez ikakve druge intervencije operatera.
Na raspolaganju vam je "Maestro": 19" računalo s integriranim softverom. SCM "Maestro cnc" softver omogućuje izradu projekata i geometrijskih crteža koji se automatski pretvaraju u programe za bušenje pripremljene za stroj.
Tehnički podaci
Dokumentacija