Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
startech cn v
startech cn v je novi CNC stroj za bušenje s fiksnim radnim stolom i mobilnim obradkom. Okomito bušenje na površini ploče. Horizontalno bušenje na sve četiri strane i urezivanje s integriranim listom pile duž "X" osi. FLEKSIBILNO: IDEALNO RJEŠENJE ZA PRILAGOĐENU PROIZVODNJU: Bez intervencije operatera za postavljanjem radnog stola i postavljanjem stroja prema dimenzijama ploče. IZVOĐENJE: VRHUNSKA PERFORMANSA: Operacije alata i strojne obrade svedene su na minimum, uz brzinu osi od 20 m/min. KOMPAKTAN: VRLO SU SMANJENE UKUPNE DIMENZIJE STROJA: Sa svojih 5,5 m2 ukupnih dimenzija, može se ugraditi u male radne prostore. JEDNOSTAVNO: SVIMA NA DOHVATU: vrlo mala ulaganja i nenadmašan omjer cijene i učinka
Prednosti
Učinkovito: Operativna glava iznad ploče omogućuje vrlo preciznu obradu i uvijek sigurnu referencu.
Precizno: stabilnost radnog komada i visoka kvaliteta rada zajamčena je mobilnim hvatačem s plutajućim otvorom.
Svestrano: zahvaljujući 7 neovisnih vertikalnih vretena, 4 horizontalna vretena (1 +1 X i 1 + 1 Y) i pili po X osi elementi gotovog namještaja umeću se u stroj i vraćaju na kraju programa bušenja-glodanja bez ikakve druge intervencije operatera.
Jednostavna upotreba s 10-inčnim upravljanjem s funkcijom dodirnog zaslona. Mogućnost uvoza programa za bušenje iz SCM Maestro softvera.
Tehnički podaci
Dokumentacija