Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
morbidelli pwx100
Automatska bušilica za izradu namještaja; namijenjena je velikim tvrtkama, za velike kapacitete proizvodnje u malim serijama. morbidelli pwx100 jamči još širi proizvodni raspon, a njegova ekstremna konfigurabilnost znači da se kupac ne suočava s proizvodnim ograničenjima. Visoke performanse stroja zahvaljujući mogućnostima obrade elemenata koji se međusobno razlikuju. Spaja nekoliko operacija obrade u jednom stroju i može se opremiti prema zahtjevima kupaca s gornjim vertikalnim jedinicama za bušenje i s horizontalnim jedinicama, za potpuno bušenje na 5 ploha obratka.
Prednosti
VISOKA RAZINA ELEKTRONIČKE AUTOMATIZACIJE 
Korištenje najsuvremenijih tehnologija jamči visoku produktivnost do 28 radnih komada u minuti i vrlo brzo vrijeme postavljanja.
IZUZETNA KVALITETNA ZAVRŠNA OBRADA I APSOLUTNA PRECIZNOST 
Kruta monolitna struktura sprječava nastanak vibracija, a glave za bušenje najnovije generacije od 8000 o/min su ultra krute. Maksimalna mogućnost konfiguracije za sve proizvodne potrebe: do 12 obradnih glava i čak 384 neovisna vretena.
MAKSIMALNA PRODUKTIVNOST 
Program se mijenja u nekoliko sekundi zahvaljujući brzinama pozicioniranja osi i visokoj razini autonomije jedinica i radnih stolova.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija