Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
morbidelli ux100/ux200/ux200d
U morbidelli ux asortimanu učinkovitost protočnog bušenja spaja fleksibilnosti obradnog centra. Ovi obradni centri izrađeni su tako da zadovolje sve operacije bušenja, glodanja i izrade utora; opremljeni su posebnim pogonskim jedinicama koje omogućuju istovremenu obradu dvaju preklopna panela. Zbog najveće svestranosti i različitih stupnjeva automatizacije s uređajima za utovar i istovar, morbidelli ux modeli mogu se integrirati u proizvodnu liniju, ali i raditi kao samostalni stroj.
Prednosti
OPTIMIZACIJA VREMENA CIKLUSA: OBLIKOVANI HVATAČI 
Smanjeno vrijeme ciklusa i bez ponovnog pozicioniranja: nov dizajn hvatača omogućuje operacije bušenja i glodanja čak i na unutarnjoj strani područja hvatanja.
SAVRŠENO BUŠENJE: 
RO.AX VRETENO 
Nema zazora tijekom obrade s novom RO.AX tehnologijom (tehnologija rotoaxijalnog vretena), najučinkovitijim vretenom na tržištu sa brzinama rotacije do 6000 o/min. Čvrstoća glave za bušenje dokazano smanjuje troškove održavanja: pet puta manjim od onih koje nameću većina drugih proizvođača strojeva.
VISOKE PERFORMANSE: 
JEDINICE ZA UBACIVANJE TIPLI 
Dva para jedinica za ubacivanje tipli s promjenjivim koracima na gornjoj jedinici za bušenje i 16 horizontalnih vretena na donjoj jedinici za bušenje.
IZUZETNA FLEKSIBILNOST: 
DVOSTRUKO SKLADIŠTE ZA IZMJENU ALATA 
Dvostruki motori za glodanje s dvostrukim izmjenjivačem alata. Na raspolaganju 12 alata: 6 alata za gornji i 6 za donji motor.
Tehnički podaci
Media
Dokumentacija