Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
easy cart
Kolica za upravljanje svim operacijama čišćenja posuda za ljepilo i održavanje poliuretanskog ljepila u potpunoj ergonomiji i sigurnosti. Easy cart se može postaviti unutar proizvodnog prostora na potpuno neovisan način zahvaljujući kotaču i malim ukupnim dimenzijama manjim od jednog četvornog metra. Svi priključci su opremljeni brzim spojnicama kako bi se osiguralo jednostavno skidanje i ugradnja. Easy cart omogućuje istovremeno upravljanje do 3 posude ljepila: 2 posude za ljepilo u položaju za održavanje unutar posebnog spremnika i 1 u vanjskom položaju s motorizacijom za čišćenje, održavanje i promjenu ljepila. Sve posude za ljepilo mogu se termoregulirati za brzu promjenu procesa.
Prednosti
DO 72 SATA ODRŽAVANJA POLIURETANSKOG LJEPILA 
Inovativni sustav upravljanja zrakom unutar spremnika omogućuje ispravno zajamčeno održavanje poliuretanskog ljepila prisutnog u posudi za do 72* sata, zahvaljujući upravljačkom softveru. 
* Test izveden s normalnim PU ljepilima dostupnima na tržištu
PRILIKA ZA KORISNIKA 
Svim radnim funkcijama može se upravljati i nadzirati na jednom zaslonu pomoću velikog upravljačkog zaslona "Touch Panel".
INTEGRIRANO PREDZAGRIJAVANJE LJEPILA 
Zahvaljujući ekskluzivnom SCM sustavu, poliuretanski lonac za ljepilo može se prethodno zagrijati unutar spremnika za održavanje i tako biti uvijek spreman za upotrebu.
Dokumentacija
Media