Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
me 20
Tehnološko rješenje, za profesionalne obrtnike i stolarije, za kantiranje s nevjerojatnom lakoćom.
Prednosti
Jednostavno i intuitivno 
Obrada bez pogrešaka osigurana je upravljačkom pločom smještenom na prednjoj strani stroja, koja omogućuje jednostavan odabir svih glavnih funkcija, među kojima su uključivanje i isključivanje upravljačkih jedinica. PLC vodi operatera tijekom održavanja, čišćenja, dijagnostičkih operacija itd.
Idealna primjena rubnih materijala 
Ljepilo se brzo i ravnomjerno zagrijava grijačima. Automatsko snižavanje temperature ljepila nakon privremenog prekida proizvodnje tijekom korištenja stroja spriječava izgaranje ljepila. Novi inovativni sustav samopodmazivanja posude za ljepilo, omogućuje opsežniju uporabu stroja bez potrebe za podmazivanjem. Dva valjka ravnomjerno i učinkovito pritišću rubnu traku na rub ploče. Valjak za nanošenje ljepila s umetnutim električnim grijačem osigurava ravnomjerno nanošenje ljepila i uvijek pri maksimalnoj radnoj temperaturi čak i na pločama s maksimalnim debljinama.
Uvijek precizan prilikom rezanja 
Učinkovit rezač osigurava uvijek precizno rezanje. Referenca se uzima izravno na samoj ploči; stoga ne zahtijeva nikakvu prilagodbu.
Kvalitetna završna obrada i svestranost 
Jedinica radi s klizmim kopiračima kako bi se savršeno poravnala s obratkom. Ovi rezači su dizajnirani za ravno ili radijusno obrezivanje bilo koje vrste rubova, bilo da su debeli ili tanki, izrađeni od PVC-a, ABS-a, melamina, laminata ili drva. Debljina ruba se lako postavlja pomoću dva brojčanog očitanja.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media