Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
me 25
Automatska kanterica s posudom za ljepilo i jedinicom za predglodanje, velike fleksibilnosti u obradi melaminskih rubnih materijala, PVC-a i ABS-a do 3 mm i drvenih letvica do 5 mm.
Prednosti
Dizajniran za savršenu završnu obradu 
Najbolja završna obrada rubnih materijala također je zajamčena transportnim vodilicama (ekskluzivno rješenje), koje sprječavaju da ploča ima utjecaj tipičnih impulsa koje generira zupčanik tradicionalnog pogona te osigurava glatko i linearno kretanje ploče.
Uvijek precizna prilikom rezanja 
Apsolutna preciznost koju nudi jedinica, s rezačem i neovisnim asinkronima.
Jednostavno i intuitivno 
Obrada bez pogrešaka osigurana je upravljačkom pločom smještenom na prednjoj strani stroja, koja omogućuje jednostavan odabir svih glavnih funkcija, među kojima su uključivanje i isključivanje upravljačkih jedinica. PLC vodi operatera tijekom održavanja, čišćenja, dijagnostičkih operacija itd.
Savršen radijus na pvc/abs rubovima 
Visoka kvaliteta završne obrade rubova od plastičnog materijala zahvaljujući radijusnim oštricama koje osiguravaju potpuno uklanjanje bilo kakvih tragova preostalih od alata za glodanje, a sve su opremljene horizontalnim i vertikalnim kopiračima i jednostavnim uređajem za isključivanje jedinice kada nije u koristiti.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media