Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
me 40
Visoko produktivna kanterica s visokokvalitetnim performansama. me 40, dodatno poboljšana u odnosu na prethodnu verziju, s novom jedinicom za zaokruživanje koja omogućuje dobivanje visokokvalitetnih gotovih proizvoda, bez daljnje obrade, što omogućuje značajnu uštedu vremena i povećanu jednostavnost obrade. Potvrđen je kao najprikladniji stroj u svom tehnološkom rasponu, s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene. Ova kanterica povećava produktivnost s transportom ploče brzine do 9 m/min (najbrži u minimax rasponu) i jamči visoke standarde kvalitete u obradi zahvaljujući mogućnosti rada s poliuretanskim ljepilom, izvođenjeu kanaliranja, a sve iznimno jednostavno za korištenje.
Prednosti
Visoka produktivnost 
Brzina pomaka ploče od 9 m/min za povećanu produktivnost. Nadgledanje položaja ploče pomoću enkodera za potpunu kontrolu radnog ciklusa.
Jednostavno i intuitivno 
Obrada bez pogrešaka osigurana je upravljačkom pločom smještenom na prednjoj strani stroja, koja omogućuje jednostavan odabir svih glavnih funkcija, među kojima su uključivanje i isključivanje upravljačkih jedinica. PLC vodi operatera tijekom održavanja, čišćenja, dijagnostičkih operacija itd.
Besprijekorna završna obrada 
Nova jedinica za zaobljavanje s čvrstom strukturom za jedinstvenu kvalitetu rada u svom segmentu. Osobito pristupačna cijena izdvaja je kao najkonkurentniju kantericu s postforming jedinicom na tržištu!
Briljantna ideja 
Jedinica za krajčenje s "radijusom" omogućuje vam da napravite radijus na uglovima kantirane ploče bez potrebe da operater mora dovršavati ručno u kasnijoj fazi: briljantna ideja za gotov proizvod visoke kvalitete.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media