Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani 60
stefani 60 je rješenje za proizvodnju uskih komponenti, dugačkih komponenata namještaja kao što su ladice, lajsne za ispunu, lajsne, male police, itd. Posebna konfiguracija stroja omogućuje veće približavanje ramena od standardne udaljenosti, čineći moguće obrađivati obratke minimalne širine do 60 mm.
Prednosti
VRHUNSKA KVALITETA KANTIRANJA 
Diverzifikacija kvalitete kantiranja (u usporedbi s trenutnim standardima) ostvarena je kombiniranom upotrebom ekskluzivne nove jedinice SLIM LINE (za smanjenje potrebne količine ljepila) i sustava AirFusion+ (za potpuno eliminiranje upotrebe ljepila). 
PRILAGOĐAVANJE, BEZ ODRICANJA ILI KOMPROMISA U IČEMU 
Asortiman se može prilagoditi uz stupanj fleksibilnosti i produktivnosti blizu stvarnih proizvodnih potreba, čak i postavljanjem cjelovitih integriranih linija bez odricanja ili kompromisa u bilo čemu. 
JEDNOSTAVNOST ZA KORISNIKA 
Zahvaljujući MAESTRO PRO EDGE sučelju i dostupnom stupnju automatizacije, moguće je prijeći s jedne, ponavljajuće radne operacije na nekoliko različitih operacija u nizu, bez potrebe za ikakvim ručnim podešavanjem; sve je to u korist operatera i vremena završetka naloga.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media