Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani cell H+
Stefani stanica H+ je pravi izbor kada produktivnost i kvaliteta postaju glavni zahtjevi. TOP rješenje za prilagodbu i automatizaciju koje postiže maksimalnu učinkovitost u kantiranju. Može se savršeno integrirati u cjelokupni proizvodni proces i kombinira u jednom rješenju prilagođenu kvalitetu i proizvodnju, obujam proizvodnje na industrijskoj razini kao i maksimalnu diverzifikaciju proizvodnih serija s pločama koje su već dimenzionirane ili ih je potrebno dimenzionirati, neprestano jamčeći poslovni uspjeh za svaki radni nalog.
Prednosti
Automatizacija za utovar i istovar panela omogućuje visok proizvodni kapacitet i potpuno automatsko upravljanje serijama od komada 1 i homogenim serijama. Vertikalni odbojnici mogu se postaviti u povratno područje panela, između izlaza i ulaza kanterice za stalnu produktivnost i visoku profitabilnost postrojenja.
Motori i osovine visokih performansi omogućuju umetanje panela brzinom do 28 m/min.
Maestro aktivni nadzor 
Softver za nadzor koji je razvio SCM za kontrolu i upravljanje cjelokupnim proizvodnim procesom. 
Softver može integrirano upravljati svim strojevima u liniji, programirati cijeli proces i pratiti sve operacije postrojenja u stvarnom vremenu. 
Maestro aktivni nadzor razvijen je kako bi optimizirao korištenje stroja kao i cijeli proces, pružajući integraciju s različitim softverom koji postoji u tvrtki
Menađer rubnih traka 
Sustav automatskog učenja putem čitača barkoda ili QR koda kombinira program koji treba izvršiti s ispravnim rubom za iznimno jednostavno i brzo upravljanje rubnim trakama. Zahvaljujući namjenskom sučelju Maestro active edge softvera, sve informacije o rubnoj traci (naziv, boja, debljina, potrošnja itd.) uvijek su dostupne na zaslonu. 
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media