Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani S
stefani s je stroj za jednostrano kantiranje dizajniran za srednje i velike tvrtke i lidere na tržištu, karakteriziraju ga precizne operacije obrade, pouzdanost i učinkovitost. Prikladno za obradu rubova od plastičnih materijala, tradicionalnih i modernih, drvenih i laminatnih materijala, čak i aluminijskih rubovnih traka. Nudi potpuni raspon operacija strojne obrade za raznoliku industrijsku proizvodnju uz smanjene troškove.
Prednosti
MODULARNOST 
stefani s može biti "po mjeri" za svakog kupca, prema njegovim vlastitim zahtjevima na kvalitetu i izvedbu, kako za tradicionalnu obradu ravnih ploča tako i za obradu postforming ploča.
INTEGRACIJA 
stefani s se može koristiti u stanicama za kantiranje, s automatizacijama za povrat panela operateru, s uređajima za ručno ili poluautomatsko umetanje panela, te s uređajima za automatsko posluživanje panela. Također se može integrirati u liniju s drugim strojevima.
TEHNOLOGIJA 
stefani s jamči najvišu kvalitetu zahvaljujući najboljoj tehnologiji dostupnoj u svakom području stroja. AirFusion+, SLIM LINE, SGP kadica za ljepilo, ZERO LOCK, NESTING LOCK, samo su neke od ekskluzivnih tehnologija koje jamče vrhunski završni proizvod.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media