Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani XD
Dizajnirana za industrijsku proizvodnju identičnih i različitih serija te za intenzivnu upotrebu čak i nakon dnevne radne smjene. Zbog svoje svestranosti i s radnim duljinama do 9 metara, svaka vrsta proizvodnje može lako postići isplativu strojnu obradu s mogućnošću prilagođavanja kvalitete završne obrade, zahtjeva performansi, razine fleksibilnosti i bilo kojeg drugog korisnog aspekta za potrebe proizvodnje i tržišta.
Prednosti
stefani xd: proizvodnja u korak s promjenom vremena 
Izrada okova za namještaj najsofisticiranijeg dizajna i korištenje bilo koje vrste suvremenih materijala (akril, aluminijski rubovi sa zaštitnim filmom, materijali visokog sjaja, brušeno ili nebrušeno drvo i laserske rubne trake) omogućuju proizvodni kapacitet koji je uvijek prilagodljiv i u skladu s trendovima tržišta namještaja.
SAV€NERGY: velika pozornost na uštedu troškova 
Omogućuje smanjenje godišnje potrošnje do 9% kWH i uklanja do 98% generiranih čipova uz godišnju uštedu rubnih traka do 20 km, ovisno o korištenju stroja.
MULTIEDGE: samo nekoliko sekundi za promjenu strojne obrade 
Automatska promjena se izvodi u nekoliko sekundi bez potrebe čekanja na pražnjenje ili zaustavljanje stroja. Visoka razina automatizacije za izradu utora i upravljanje rubovima različitih vrsta i veličina, smanjuje vrijeme procesa prebacivanja i održava uvijek na visokoj razini tehničku dostupnost stroja.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media