Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani cell E
stefani stanica E je sinteza u fleksibilnim stanicama za kantiranje koje kombiniraju prilagođenu proizvodnju prethodno dimenzioniranih panela s kompaktnim cjelokupnim dizajnom i iznad svega, s pristupačnim ulaganjem čak i za mala i srednja poduzeća.
Prednosti
Komplet robotske petlje 
Kompozicija sa SCM robotikom maksimalno automatizira proizvodnju pomoću posluživanja panela bez operatera. Integrirana s postojećim sustavom rukovanja, SCM robotska ćelija savršeno će se prilagoditi proizvodnom procesu uz veliko smanjenje vremena upravljanja.
Nova automatizacija za ubrzanje poslovanja 
Zahvaljujući novom "pickback" sustavu za povrat i automatski istovar panela, operater treba samo upravljati ponovnim umetanjem panela u kantericu u uvjetima maksimalne ergonomije i jednostavnosti.
Jednostavan za korištenje, integriran, svestran 
Stefani stanica S standardno je opremljena za rad u načinu samoučenja putem bar koda / QR koda ili preko Maestro Active nadzora i tako se može prilagoditi bilo kojoj razini logičke i fizičke integracije. Samoučenje informacija omogućuje stroju da se automatski pripremi za naknadnu obradu, bez ikakve intervencije operatera.
Menađer rubnih traka 
Sustav automatskog učenja putem čitača barkoda ili QR koda kombinira program koji treba izvršiti s ispravnim rubom za iznimno jednostavno i brzo upravljanje rubnim trakama. Zahvaljujući namjenskom sučelju Maestro active edge softvera, sve informacije o rubnoj traci (naziv, boja, debljina, potrošnja itd.) uvijek su dostupne na zaslonu.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media