Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani cell S
stefani stanica S je nova sve-u-jednom stanica orijentirana na srednje velika ulaganja. S arhitekturom za jednog operatera, odmah čini stvarne poslovne prednosti operativnim, osobito u srednje intenzivnim proizvodnim kontekstima i/ili s nehomogenim proizvodnim serijama.
Prednosti
Kompaktan i visokih performansi 
U malom prostoru stefani stanica S može obraditi komponente koje dolaze iz cnc nesting ciklusa, već dimenzionirane i kvadrirane, ili ploče koje zahtijevaju smanjenje veličine na dvije uzdužne strane. Poluautomatski uređaj za uvlačenje olakšava i omogućuje uzdužno i poprečno umetanje velikih ploča (do 2700 mm).
Modularno i učinkovito 
stefani stanica S dizajnirana je da se lako integrira u različite proizvodne scenarije zahvaljujući svojoj integraciji s portalnim povratnim sustavom “Pickback” za automatski istovar na hrpu obrađenih ploča ili povratak u zonu utovara operatera.
Jednostavan za korištenje, integriran, svestran 
Stefani stanica S standardno je opremljena za rad u načinu samoučenja putem bar koda / QR koda ili preko Maestro Active nadzora i tako se može prilagoditi bilo kojoj razini logičke i fizičke integracije. Samoučenje informacija omogućuje stroju da se automatski pripremi za naknadnu obradu, bez ikakve intervencije operatera.
Menađer rubnih traka 
Sustav automatskog učenja putem čitača barkoda ili QR koda kombinira program koji treba izvršiti s ispravnim rubom za iznimno jednostavno i brzo upravljanje rubnim trakama. Zahvaljujući namjenskom sučelju Maestro active edge softvera, sve informacije o rubnoj traci (naziv, boja, debljina, potrošnja itd.) uvijek su dostupne na zaslonu.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media