Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani cell H
stefani stanica H je stanica za kantiranje ili dimenzioniranje-kantiranje za serijsku proizvodnju od komada 1, stvorena za odgovarajuća tehnička rješenja, razinu ulaganja i učinkovitost. U jednom kombinira prilagođenu kvalitetu i proizvodnju, industrijsku razinu proizvodnje kao i maksimalnu diverzifikaciju proizvodnih serija s pločama koje su već dimenzionirane ili ih je potrebno dimenzionirati, konstantno jamčeći poslovni uspjeh za svaki radni nalog.
Prednosti
Vanjska jedinica za glodanje 
Zahvaljujući vanjskoj jedinici za glodanje opremljenoj s brzim NC osima, postaje moguće izvršiti dimenzioniranje ploča brzo i dinamično, bez obzira na umetnutu veličinu. Stefani ćelija H stoga se može prilagoditi varijabilnosti serije, bez ugrožavanja potrebne produktivnosti.
Kontra rame 
Precizan i dinamičan zahvaljujući osi visokih performansi, kontra rame se brzo prilagođava dimenzijama umetnutih ploča i uvijek jamči preciznu obradu na svakoj strani.
Trenutna i isplativa proizvodnja sa serijama koje se kreću bez razlike od jedne ploče do oštećene ploče i standardnog paketa, bez potrebe za prekidima proizvodnje radi promjene formata, debljine, i kvalitete lijepljenja (promjene koje mogu biti vrlo česte unutar jedne radne smjene)
Menađer rubnih traka 
Sustav automatskog učenja putem čitača barkoda ili QR koda kombinira program koji treba izvršiti s ispravnim rubom za iznimno jednostavno i brzo upravljanje rubnim trakama. Zahvaljujući namjenskom sučelju Maestro active edge softvera, sve informacije o rubnoj traci (naziv, boja, debljina, potrošnja itd.) uvijek su dostupne na zaslonu.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media