Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani evo c
Cjeloviti asortiman industrijskih strojeva za kantiranje namjenjen malim i srednjim poduzećima. Profitabilna i povoljna proizvodnja zahvaljujući vrhunskim razinama produktivnosti, stupnju učinkovitosti koji jamči očuvanu vrijednost tijekom vremena i svestranoj upotrebi različitih operacija obrade, a sve uz ograničena ulaganja.
Prednosti
KVALITETA PLOČE 
Svaka vrsta ploče - čak i najosjetljivija - može se strojno obrađivati zahvaljujući posebnim novim uređajima koji minimiziraju negativne učinke na kvalitetu površine zbog interakcije ploče s radnim jedinicama.
KOMPAKTNA TEHNOLOGIJA 
Produktivnost na svim razinama i maksimalna prilagodba postavljanja proizvodne linije (sastoji se od nekoliko nadziranih strojeva i sustava automatizacije za rukovanje i pomicanje panela), uz minimalne ukupne dimenzije.
JEDNOSTAVNOST ZA KORISNIKA 
Zahvaljujući MAESTRO PRO EDGE sučelju i dostupnom stupnju automatizacije, moguće je prijeći s jedne, ponavljajuće operacije obrade na nekoliko različitih operacija u nizu, bez potrebe za otvaranjem antizvučne kabine ili bilo kakvim ručnim prilagodbama; sve je to u korist operatera.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media