Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani k 360
Svestranost i visoku kvalitetu obrade nudi kanterica SCM olimpic k 360, koja ima za cilj da postati nova referentna točka na tržištu za ulaznu razinu kanterica s postforming jedinicom. Kompaktna i jednostavna za korištenje zahvaljujući svojim naprednim tehnološkim rješenjima dizajniranima da osiguraju optimalnu završnu obradu panela. To je jednostavno savršena kanterica za tvrtke koje zahtijevaju kontinuirano i visokokvalitetno rubno oblaganje panela koji se mogu međusobno jako razlikovati. Korištenje "multi oštrica" s elektroničkim osovinama omogućuje automatsku postavu stroja za obradu ploča s 2 različita radijusa, masivnih letvica i tankih rubova.
Prednosti
Jedinica za krajčenje: rez i "radijus" u jednoj operaciji. 
Automatsko i bez grešaka rezanje debelih rubnih materijala zahvaljujući posebnom sustavu s dvije oštrice koji omogućuje ravno rezanje rubova od masivnog drva i koso rezanje tankih rubova.
Jedinica za postforming: završna obrada rubnih kutova na ravnim i oblikovanim pločama. 
Zaokruživanje kuta prednjeg i stražnjeg ruba na ravnim, zakošenim i naknadno oblikovanim pločama. Operaciju automatski izvodi jedinica i osigurava optimalnu završnu obradu, bez potrebe za daljnjom obradom.
StarTouch kontrola: samo "dodir" za korištenje stroja. 
Obrada bez grešaka sa zaslonom osjetljivim na dodir s prilagođenom grafikom koja omogućuje intuitivan i jednostavan odabir glavnih funkcija stroja.
Savršeni rezultati na svim površinama. Kontrolirane osi omogućuju sva međupozicioniranja grupa za obrezivanje i struganje rubova, osiguravajući optimalno rubno oblaganje čak i u slučaju površina s različitim stupnjevima hrapavosti ili ploča prekrivenih zaštitnim filmom. Ove jedinice omogućuju obradu s 2 različita radijusa kod beskrajno tankih rubnih materijala i masivnih letvica (komp. K 360 HP T-ER1).
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media