Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani k 560
Visoke performanse i svestranost: kanterica olimpic k 560 dizajnirana je za tvrtke koje zahtijevaju obradu velikog broja panela dnevno iako se mogu razlikovati jedan od drugog. olimpic k 560 ima nekoliko rješenja koja jamče uvijek najbolju obradu bilo koje vrste panela.
Prednosti
Savršena linija spoja sa "SGP" posudom za ljepilo zahvaljujući savršenom doziranju i posebnom valjku za nanošenje. Korištenje EVA i poliuretanskog ljepila omogućeno je tretmanom plazme te brzom i jednostavnom zamjenom ljepila.
Izvanredna razina kvalitete završne obrade s tehnologijom AirFusion+ koja omogućuje oblaganje rubova bez ljepila, čime se osigurava da spoj između ruba i ploče bude nevidljiv.
Savršeni rezultati na svim površinama. Kontrolirane osi omogućuju sva međupozicioniranja grupa za obrezivanje i struganje rubova, osiguravajući optimalno rubno oblaganje čak i u slučaju površina s različitim stupnjevima hrapavosti ili ploča prekrivenih zaštitnim filmom. Ove jedinice omogućuju obradu s 2 različita radijusa, beskrajno tanke rubove i masivne letvice.
Jedinica za postforming "Round X": produktivnost i kvaliteta s tehnologijom 2 motora. Značajke jedinice omogućuju dvostruku funkciju istovremenog obrezivanja i zaobljavanja. Dvije radne operacije u jednoj grupi, zahtijevaju manje prostora i, zajedno s radnim razmakom između obradaka od samo 600 mm, nude skraćenje vremena za kantiranje.
Tehnički podaci