Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani kd
Kontinuirana i svestrana rješenja za kvalitetnu obradu karakteristična su obilježja kanterice stefani kd. Sve što biste očekivali od stroja za kantiranje: korištenje EVA i poliuretanskog ljepila zahvaljujući kadici za ljepilo SGP, jedinicama za obradu s elektroničkim osovinama koje omogućuju automatsko postavljanje za 2 različita radijusa, mogućim obradama beskonačno tankih rubnih matrijala pa do masivnih letvica do 12 mm. Idealna kanterica za sve one tvrtke koje moraju proizvesti mnogo elemenata u malim i velikim serijama.
Prednosti
KANTIRANJE MASIVOM DO 12 MM DEBLJINE 
Slobodan pristup zoni lijepljenja omogućuje jednostavnu i funkcionalnu upotrebu rubova od punog drva.
OBRADA SA 2 RAZLIČITA RADIJUSA 
Potpuno automatske obradne jedinice s više radijusnih oštrica omogućuju brzo postavljanje bez grešaka za različite vrste obrade.
Idealna linija ljepila sa "SGP" posudom za ljepilo zahvaljujući posebnom valjku za nanošenje i savršenom doziranju. Korištenje EVA i poliuretanskih ljepila omogućeno je tretmanom plazme i brzom i jednostavnom zamjenom ljepila.
SAVRŠENO KANTIRANJE PLOČA S DELIKATNIM POVRŠINAMA ili s zaštitnim filmom zahvaljujući novoj poliuretanskoj pritisnoj traci.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media