Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani md
Savršena linija spojeva i svestranost upotrebe s novim SGP kadicom za ljepilo (Smart Glue Pot) i jedinicom za predgrijanje PU BOX L. Izvanredna razina kvalitete završne obrade s tehnologijom AirFusion+ koja omogućuje oblaganje rubova bez ljepila. Jednostavno savršena kanterica za sve tvrtke koje zahtijevaju kontinuiranu proizvodnju velikog broja panela iako su svi različiti.
Prednosti
Savršena linija spoja sa "SGP" posudom za ljepilo zahvaljujući savršenom doziranju i posebnom valjku za nanošenje. Korištenje EVA i poliuretanskog ljepila omogućeno je tretmanom plazme te brzom i jednostavnom zamjenom ljepila.
Izvanredna razina kvalitete završne obrade s tehnologijom AirFusion+ koja omogućuje oblaganje rubova bez ljepila, čime se osigurava da spoj između ruba i ploče bude nevidljiv.
Velika svestranost upotrebe s dvije dostupne jedinice za predgrijanje: PU BOX L za poliuretansko ljepilo i jedinicu za predgrijanje za EVA ljepilo. Stoga je uvijek moguće koristiti dvije vrste ljepila s vrhunskom kvalitetom lijepljenja.
Rubovi s 3 različita radijusa zahvaljujući upotrebi potpuno automatskih više bridnih pogonskih jedinica koje omogućuju brzo postavljanje bez grešaka za različite obrade.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media