Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani rocket H
stefani rocket H je fleksibilna linija za kantiranje i dimenzioniranje-kantiranje s automatskim uvođenjem obradaka. To je stanica visoke produktivnosti koja zadovoljava proizvodne zahtjeve tvrtki u kojima se proces odvija "linearnim protokom". Linija jamči kontinuirani tijek procesa, visok proizvodni kapacitet i visok stupanj fleksibilnosti omogućujući uvođenje panela različitih veličina s istom debljinom. Sastoji se od sustava za rukovanje i dva jednostrana stroja za kantiranje, model stefani one ili stefani sb one, u lijevoj i desnoj izvedbi.
Prednosti
U oblik linije 
Zahvaljujući U-obliku kanterica i transportera, linija za obradu je vrlo kompaktna što omogućuje optimizaciju potrebnog proizvodnog prostora.
Menađer rubnih traka 
Sustav automatskog učenja putem čitača barkoda ili QR koda kombinira program koji treba izvršiti s ispravnim rubom za iznimno jednostavno i brzo upravljanje rubnim trakama. Zahvaljujući namjenskom sučelju Maestro active edge softvera, sve informacije o rubnoj traci (naziv, boja, debljina, potrošnja itd.) uvijek su dostupne na zaslonu.
BN+ uređaj za posluživanje 
Ispravan ulaz obratka je bitan za usklađivanje s oblikom i konačnom veličinom komponente. 
B+ uređaj za automatsko uvlačenje obradaka s dinamičkim kretanjem osigurava pravilno uzdužno umetanje u prvu kantericu i poprečno umetanje u drugu 
Pogodan za obratke koji su već dimenzionirani ili ih je potrebno dimenzionirati te je opremljen referentnom vodilicom desnoj strani sustava za dimenzioniranje.
Čitanje barkoda/QR koda 
Sustav čitanja s funkcijom strojnog učenja omogućuje kontinuiranu proizvodnju bez razlike između serije od komada 1 ili masovne proizvodnje. 
Nema potrebe za zastojima pri promjeni veličine panela, debljine rubova ili vrste ljepila.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media