Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani rocket U
stefani rocket U je visoko produktivna fleksibilna linija za kantiranje i dimenzioniranje-kantiranje sastavljena od dvije jednostrane kanterice s funkcijom dimenzioniranja panela povezane valjkom i transportnom trakom za translaciju panela. Konfiguracija linije u obliku slova U kompenzira nedostatak prostora unutar proizvodnog prostora, osiguravajući kontinuirani tijek procesa. Kompozicija s jednostranim kantericama omogućuje visok stupanj fleksibilnosti zahvaljujući uvođenju ploča različitih veličina s istom debljinom. Sastoji se od transportne trake TR C180 i dvije jednostrane kanterice, model stefani one ili stefani sb one izvedene u lijevoj i desnoj izvedbi.
Prednosti
U oblik linije 
Zahvaljujući U-obliku kanterica i transportera, linija za obradu je vrlo kompaktna što omogućuje optimizaciju potrebnog proizvodnog prostora.
Menađer rubnih traka 
Sustav automatskog učenja putem čitača barkoda ili QR koda kombinira program koji treba izvršiti s ispravnim rubom za iznimno jednostavno i brzo upravljanje rubnim trakama. Zahvaljujući namjenskom sučelju Maestro active edge softvera, sve informacije o rubnoj traci (naziv, boja, debljina, potrošnja itd.) uvijek su dostupne na zaslonu.
BN+ uređaj za posluživanje 
Ispravan ulaz obratka je bitan za usklađivanje s oblikom i konačnom veličinom komponente. 
To je moguće zahvaljujući uređaju za automatsko uvlačenje s transportnom trakom za uzdužno umetanje u 1. prolazu i poprečno umetanje u 2. prolazu. Prikladno je za ploče koje su već dimenzionirane ili ih je potrebno dimenzionirati.
"TR C180" transporter 
Zahvaljujući ovom namjenskom sustavu rukovanja, dva stroja za kantiranje mogu se koristiti i kao samostalne jednostrane kanterice s neovisnim uvođenjem panela.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media