Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo
da dobijete najbolje iskustvo na našoj web stranici. 

Više informacija
Sektor
Ostali brandovi
stefani sb one
Jednostrani stroj za kantiranje i obradu rubova za sekvencijsku obradu ploča koje se razlikuju po veličini, rubnim materijalima i operacijama strojne obrade, s malim serijama ili serijama od komada 1. Sastoji se od jednog ramena za obradu i specifičnih sustava ubacivanja radnih jedinica koji omogućuju brojne varijacije i brzine obrade različitih vrsta ploča.
Prednosti
STROJNA OBRADA "UPRAVO NA VRIJEME". 
stefani sb one jamči kratko vrijeme proizvodnje, s mogućnošću upravljanja i jednom pločom koja je umetnuta u posljednjem trenutku (i nije uključena u proizvodnu listu). Ovaj visoki stupanj fleksibilnosti jamči povrat ulaganja u vrlo kratkom vremenu. 
PRILAGOĐENA PRODUKTIVNOST 
stefani sb one se može umetnuti u bilo koju staničnu arhitekturu za obradu rubova (što omogućuje postizanje razine proizvodnje koju je planirao kupac) umjesto da se poštuje raspoloživi prostor na licu mjesta. 
FLEKSIBILNA TEHNOLOGIJA 
Svaka radna jedinica instalirana na stefani sb one dizajnirana je za fleksibilnost (brza promjena obrade, vrste korištenog ljepila ili vrste rubnih materijala). To je omogućeno nadzorom preciznog, brzog softvera koji procjenjuje svaki parametar i sukladno tome uspostavlja proizvodnju.
Tehnički podaci
Dokumentacija
Media